huur een e chopper
Tips

Wind door je haren

Het is zomer en je wilt een ritje maken op de motor of scooter, maar altijd moet je een helm op wat niet comfortabel is in de warmte. Ga je met een E-chopper rijden dan hoef je geen helm op, daar komt nog bij dat de chopper milieuvriendelijk is en geruisloos. Wanneer je door een natuurgebied rijd verstoor je niet de rust van de natuur en de dieren die in het bos wonen. Van de mooie natuur tot de dorpen waar je doorheen rijdt, stuk voor stuk prachtige routes die je niet wilt missen.

chopper huren

Vier locaties om te huren

Op een E-chopper rijden kun je doen op vier  verschillende locaties, Nederweert, Venlo, Panningen en Well. De verhuurlocaties hebben rond deze punten een route uitgestippeld, de rit van die uur gaat langs alle mooie punten van het dorp of de stad. Je bent niet verplicht je aan de route te houden, heb je zelf vooraf een route gemaakt die je wilt rijden met je vrienden dan ben je daar natuurlijk helemaal vrij in.

e chopper gaan huren

Denk aan je rijbewijs

Tijdens het E-chopper rijden wil je natuurlijk geen problemen omdat je de goede papieren bezit om erop te mogen rijden. Om te mogen rijden op de chopper heb je een motorrijbewijs, autorijbewijs of een bromfietscertificaat nodig. Op deze manier kun je zonder zorgen genieten van een schitterende rit door de natuur. Google Maps brengt je overal, ook op internet kun je zoeken naar de mooiste locaties om naartoe te rijden.