Geen categorie

Waarom Havaianas zo populair zijn [3 redenen]

Of je nu op vakantie in eigen land bent of in het buitenland, je hebt vast wel eens iemand zien lopen op de populaire Havaianas. In ieder land kom je ook wel een aantal winkels tegen die ze speciaal aan toeristen verkopen. De naam Havaianas is ondertussen ook zeer bekend bij het brede publiek. Maar hoe komt het nu dat ze zo populair zijn geworden en hoe zijn ze ontstaan? Lees snel door.

Het ontstaan

Het zal je misschien verbazen maar de allereerste Havaiana slipper stamt alweer uit 1962. In die tijd hebben ze behoorlijk aan de weg weten te timmeren. De Havaianas zijn van Braziliaanse komaf maar gebaseerd op een typisch Japans sandaal. De braziliaanse kleuren of vlag komen altijd voor op de Havaianas slippers waardoor je ook direct die goede vibe van de Brazilianen krijgt.

Comfort

De Havaianas kan je het best omschrijven als de perfecte slipper met een heerlijk comfort voor je voeten. Daarnaast zijn ze ook erg stijlvol met allerlei kleuren en varianten zodat je ze altijd kan matchen met jouw zomerse outfit van de dag. Je krijgt een heerlijke energie van deze slippers op het moment dat je ze aantrekt. Je kan het zien als een ware beleving voor je voeten.

Wat voor soorten zijn er?

De Havaianas collectie is extreem uitgebreid voor zowel volwassenen, tieners als baby’s. Er wordt zelfs aan de allerkleinsten gedacht, hoe tof is dat!

Het merk Havaianas heeft een collectie die bestaat uit slippers, espadrilles en slippers voor kinderen en baby’s. Iedere variant heb je weer in verschillende kleuren waardoor je er altijd goed bij kan lopen. Of je nu een lekker dagje op het strand gaat liggen of lekker slenteren door een klein dorpje, met Havaianas loop je er altijd heerlijk bij. Als je nog geen Havaianas in huis hebt kan ik het zeer zeker aanraden!