20 januari 2022

Voor originele kerstpakketten is een webwinkel ideaal

2 min read

Dit jaar wil je voor je personeel echt originele kerstpakketten bestellen, waarvan iedereen onder de indruk is en waaruit direct duidelijk wordt dat jij er veel tijd en moeite in hebt gestoken. Het is vaak niet de omvang, de waarde of de mate van luxe die indruk maakt op je personeel. Het is eerder de inspanning die je hebt gedaan om het speciaal te maken en de boodschap die je ermee uitdraagt. Originele kerstpakketten zijn alleen voor jouw personeel bedoeld en vertellen ze dat de inzet die ze het afgelopen jaar getoond hebben niet onopgemerkt is gebleven. Hier lees je hoe je een webwinkel gebruikt om exact die pakketten te vinden.

Een enorm assortiment originele kerstpakketten

Webwinkels bieden kant-en-klare kerstpakketten aan en op het eerste gezicht lijkt daar weinig origineels aan. Maar als je het assortiment bekijkt, dan verandert je mening. Webwinkels hebben namelijk een enorm aanbod kerstpakketten, soms wel bijna duizend. Deze zijn allen met zorg samengesteld, met producten die bij elkaar passen door een bepaald thema of een bepaalde kleur. Aangezien er zoveel keuze is, zijn zelfs de kant-en-klare opties originele kerstpakketten. Je kunt dit grote assortiment gemakkelijk bekijken door de filters te gebruiken. Kies alleen de pakketten die passen binnen je budget, bij het thema dat je wilt gebruiken, met het juiste product en in de juiste kleur, en je krijgt alleen de relevante opties te zien.

Maatwerk is ook een optie

Wil je echt originele kerstpakketten uitkiezen, dan kies je voor maatwerk en de meeste webwinkels bieden die optie aan voor iedereen die minimaal 75 pakketten wil bestellen. Jij vertelt dan aan een medewerker welke producten je graag in het pakket wilt plaatsen, welk thema je wilt gebruiken en welke kleur en zijn maken er een schitterend geheel van. Samen met de deskundige blik van de medewerker kun je een samenhangend kerstpakket samenstellen dat duidelijk van je bedrijf afkomstig is, met een product dat refereert aan wat jullie doen en een thema dat verwijst naar een belangrijke prestatie die het bedrijf het afgelopen jaar geleverd heeft. Het is dan aan de medewerkers om daar de originele kerstpakketten van te maken die jij voor ogen hebt.

Kies voor een eigen keuze optie

Een laatste optie die veel webwinkels aanbieden is om je personeel zelf te laten kiezen wat ze willen hebben. Ook dit lijkt een optie die verre van originele kerstpakketten oplevert, maar niets is minder waar. Een webwinkel zal je namelijk helemaal ontzorgen. Jij geeft aan welke producten je wilt aanbieden en kiest dan een thema dat relevant is. Als het vorige jaar in het teken gestaan heeft van duurzaamheid, dan kun je dat gebruiken, bijvoorbeeld, en alleen ecologische artikelen uitkiezen. De webwinkel maakt vervolgens een pagina in je huisstijl waar je personeel met een puntenkaart op kan inloggen en iets kan uitzoeken wat ze echt willen hebben. Dit zijn geen originele kerstpakketten, maar het is wel een optie waar je iedereen op een originele en vertrouwde manier blij mee maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *