20 januari 2022

Uniek naambord voor je woning

2 min read
Hout graveren

Iets zoeken wat een ander niet heeft is vaak niet eenvoudig, wat je ook doet of geeft je wilt altijd origineel voor de dag komen. Aan iedereen laten zien dat je er aandacht en tijd aan hebt besteedt. Een geschenk zoals hout graveren kom je zeker leuk mee voor de dag, verschillende producten kun je laten laseren. Zolang het hout is kan het gelaserd worden, van een eenvoudige onderzetter tot luxe onderdelen van een jacht. Zelfs voor het interieur wordt het gebruikt, stel je een kledingkast voor met een unieke tekst of afbeelding die de kast echt een persoonlijk tintje geeft. 

Hout graveren

Geschenken voor je relaties

Iedereen vind het leuk om een geschenk te krijgen, het wordt nog leuker als dit een geschenk is waarvan je weet dat er tijd en aandacht aan is besteedt. Wil je als bedrijf je relaties bedanken voor de fijne samenwerking, geef dan eens iets anders dan de standaard geschenken. Vogelhuisjes, wijnkistjes, klompen of vele andere geschenken kun je persoonlijk maken met hout graveren. Laat het logo van het bedrijf erop laseren, of een speciale vorm kun je met de laser ook laten uitsnijden. Bij woodlaser.nl kun je op verschillende manieren tot een leuk en mooi geschenk komen.

Hout graveren

Ook voor de zakelijke markt

Bij hout laseren denk je al snel aan producten die in en rondom het huis worden gebruikt, maar op de zakelijke markt wordt het laseren en hout graveren ook veel gebruikt. Of je nu een klein aantal producten nodig hebt, of grotere aantallen bij woodlaser.nl ben je aan het goede adres. Een persoonlijk gedenkmonument behoort namelijk ook tot de mogelijkheden, heb je een idee of wil je iets laten uitvoeren laat het weten en we proberen ervoor te zorgen dat je idee tot werkelijkheid komt. Op de website van het bedrijf zie je een aantal mogelijkheden waarbij je inspiratie op kunt doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *