22 oktober 2021

Uniek geschenk

2 min read

Empty gift box on white background

Ben je op zoek naar een ultiem en uniek cadeau? Wil je niet weer aan komen zetten met een bloemetje bij je schoonmoeder? Of weer een stuk speelgoed voor je nichtje of neefje? Kies dan eens voor een pen met naam. Er schuilt zoveel meer achter een pen dan je denkt. Naast het feit dat deze een lange geschiedenis heeft in zijn ontstaan, bestaan er ook veel verschillende soorten pennen. De bekendste en meest luxe merken van pennen zijn bijvoorbeeld de Parker, Montblanc, Waterman en Lamy. In het assortiment van deze merken zijn onder andere vulpennen, balpennen, vulpotloden en rollerball pennen. Zo heeft iedere schrijfliefhebber een breed scala aan opties om uit te kiezen. Voor een bruiloft of een presentje voor de getuigen kan dit ook een mooie en persoonlijk cadeau zijn, zeker als je de pen laat graveren.

Parker pen kopen

Eén van de meest bekende merken is de Parker pen. Deze pen is ontwikkeld door de bekende pennenfabrikant Parker die al sinds 1888 Parker pennen maakt. Hij had als eerste patent op een anti-lek systeem. Erg handig dus voor kinderen die net leren te schrijven. Maar een Parker pen kopen is ook fantastisch voor jezelf. Handgemaakte brieven schrijven is in deze tijd een leuk en origineel idee, waarmee je iemand echt in het zonnetje kan zetten. Het mooiste van alles is ook dat deze luxe pen gratis gegraveerd wordt. Tevens is er een breed scala aan accessoires die je hierbij kan bestellen en makkelijk hervulbare inktvullingen. Dit geeft de Parker pen een aangename en fijne schrijfervaring.

Cross balpen online bestellen Pengraveren

Wat een prachtig cadeau is het, om de allereerste moderne pen aan iemand cadeau te doen. In 1846 werd namelijk aan de familie Cross gevraagd, als bekende juwelier, om de buitenkant van een pen te ontwerpen. Zo werd de Cross pen gecreëerd. De traditie is om te werken met dure metalen, zoals juweliers ook doen en deze traditie is er nog steeds. Dus met de Cross pen geef je een traditioneel, en tegelijkertijd revolutionair, geschenk. Ook deze pen kan je laten graveren. Dus kies nu voor een cross balpen online bestellen Pengraveren.

Montblanc pennen

Ben je echter op zoek naar één van de meest exclusieve pennen gemaakt en afgewerkt met het meest bijzondere materiaal? Dan is de Montblanc pen voor jou een echt kunstwerk. Het heeft een prachtige gegraveerde gouden punt, wat één van de bekendste kenmerken is van dit schrijfinstrument. Een pen die elegantie en stijl uitstraalt. Als iets een ultiem cadeau is, zijn het de Montblanc pennen wel. Op Wall Street staat deze pen dan ook bekend als een “Power Pen”, ofwel een pen die ieder belangrijk persoon moet hebben. Het bedrijf werd opgericht in 1906 in Duitsland en heeft dus al een fantastische geschiedenis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *