20 januari 2022

Top 5 relatiegeschenken voor het najaar

3 min read

Het najaar staat in het teken van prachtige gekleurde bossen, dwarrelende bladeren, warme chocolademelk én natuurlijk heel veel geschenken die u kunt inzetten als relatiegeschenk in zowel het najaar als in de winter. Bij het uitzoeken van het juiste relatiegeschenk is het van belang te kijken naar de doelgroep waar de relatiegeschenken voor bedoeld zijn. Ook is het belangrijk om te kijken naar wanneer u de relatiegeschenken weg wilt geven en welke producten er in die periode passen. Wie houdt er nu niet van een geschenk? Een cadeau geven is niet alleen heel attent, maar ook nog eens een effectieve manier om ervoor te zorgen dat relaties en potentiele klanten aan u blijven denken.  

Verschillende producten

Er zijn veel verschillende producten om aan een relatie te schenken. De top 5 producten van het najaar zijn: fleecedekens, handschoenen, ijs krabbers, mutsen en sjaals. Het is van belang dat u het product laat bedrukken met een logo, bedrijfsnaam en/of unieke boodschap. Een voordeel van deze producten is dat ze duurzaam zijn, omdat deze niet na enkele keren gebruiken, weggegooid zullen worden. Deze producten zullen vrijwel het hele najaar gebruikt kunnen worden. 

Top 5 producten

Fleecedekens

Voorkom dat uw klanten en relaties het koud krijgen in de wintermaanden en laat fleecedekens bedrukken. Deze zorgen voor een zeer warm en huiselijk gevoel. U kunt er dan ook voor kiezen om dit over te brengen naar de relaties. Fleecedekens zijn er in verschillende kleuren en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om een fleecedeken te laten maken in de huisstijl van de klant/relatie. Of u kunt een fleecedeken schenken met een unieke boodschap met een eigen logo.  

Handschoenen

De echte najaars-artikelen zijn natuurlijk de handschoenen. Handschoenen kunnen zowel als relatiegeschenk en als promotieartikel worden gebruikt. Er zijn heel veel verschillende soorten handschoenen te krijgen. Ga bijvoorbeeld voor simpele vingerhandschoenen, half-vinger handschoenen, wanten of handschoenen die kunnen worden gebruikt in combinatie met smartphones. Wanneer de handschoenen worden bedrukt, weet iedereen waar de handschoenen vandaan komen en zo creëert u eenvoudig een grotere klantenkring. 

IJskrabbers

Ijskrabbers zorgen ervoor dat autoruiten worden vrijgemaakt van ijs of sneeuw, daarom mogen deze relatiegeschenken zeker niet ontbreken in de winterperiode. In het najaar of de winter is het zeer geschikt om een ijskrabber te schenken. Doordat u de ijskrabber bedrukt met een logo of bedrijfsnaam, zal dit uw naamsbekendheid vergroten, maar deze kunnen natuurlijk ook perfect aan vaste relaties worden weggegeven. Daarnaast is het zeer gemakkelijk om ijskrabbers bedrukken te realiseren.

Mutsen

Mutsen beschermen tegen de kou van buiten. Uw relaties willen natuurlijk geen koude oren krijgen in de winter, daarom is het leuk om een muts cadeau te geven als relatiegeschenk. Er zijn verschillende soorten mutsen, denk hierbij aan fleecemutsen en bontmutsen. Wanneer de mutsen worden bedrukt, weet iedereen waar de mutsen vandaan komen en zo creëert u meer bekendheid onder de doelgroep. 

Sjaals

Wie houdt er nu niet van een sjaal? Een sjaal krijgen is niet alleen heel leuk, maar geeft ook een warm gevoel. Sjaals kunnen vrijwel het hele jaar door worden gebruikt. Er is bijvoorbeeld keuze uit winter-, zomer-, heren- of dames-sjaals. Kies voor om wat past bij de doelgroep. Spreek de doelgroep aan door bijvoorbeeld een opvallende en aansprekende tekst te gebruiken in combinatie met het logo van het bedrijf.