7 december 2021

SHOP ALVAST JOUW KERSTCADEAU IDEEEN BY LYDIAN

1 min read

Kerst is misschien het laatste waar je nu aan denkt, maar vergis je niet. Over 3 maanden is het al zover. Het is niet te vroeg om nu al na te denken over jouw kerstcadeaus en relatiegeschenken op je werk. Beter nu alvast het voorwerk doen, dan weet je zeker dat je straks op tijd bent en de lastminute kerst stress vermijdt. Dus doe het dit keer anders dan de afgelopen jaren en be done with it.

Ga niet voor exorbitante cadeaus die misschien niet eens in de smaak zullen vallen. Maar ga voor kleine en vooral praktische hebbedingetjes, waar je gegarandeerd blije gezichten mee ontvangt en een eeuwige dankbaarheid.

DE SLEUTEL TEGEN VERGEETACHTIGHEID

Voor die ene collega die altijd zijn sleutels kwijt is en iedereen voor zijn karretje spant om mee te helpen zoeken. Vanaf nu niet meer. Met een gepersonaliseerde leren sleutelhanger met naam zal hij voor altijd zijn sleutels dichtbij zich willen houden.

KWALITEIT ZEGT PERSOONLIJKHEID

Of een prachtige paspoort portemonnee van kwaliteit voor jouw leidinggevende die vaak naar het buitenland reist. Dankzij jou zal jouw leidinggevende altijd haar belangrijkste papieren bij de hand hebben.

Als je nu al geïnspireerd bent door deze voorbeelden, kijk dan snel op de site van by LYDIAN of stap in de winkel in Amsterdam-Noord voor nog veel meer toffe hebbedingetjes en hippe accessoires.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *