20 januari 2022

Persoonlijke cadeaus voor kerst

2 min read

We komen steeds later in het jaar en de feestmaanden beginnen eraan te komen. Voor veel mensen is 2020 niet het beste jaar geweest en daarom zou het fijn zijn als we het op een leuke manier kunnen afsluiten. Tijdens kerst is het dan ook leuk om cadeaus te geven aan anderen, zodat deze mensen met een gelukkig gevoel hun jaar kunnen afsluiten. Echter is het vinden van een geschikt cadeau vinden voor veel mensen heel lastig. Je wilt niet bakken met geld kwijt zijn, maar je wilt wel een lieve boodschap overbrengen aan iemand waarom je geeft. Weet je ook nog geen cadeau en wil je wel wat leuks geven? Dan heb ik misschien wel het prefecte cadeau voor jou gevonden: geef een persoonlijk foto-cadeau. In dit artikel vertel ik er meer over.

Een fotoboek

Een fotoboek kan je helemaal zelf ontwerpen. In een fotoboek kan je allemaal leuke herinneringen die je met een persoon hebt gehad plaatsen. Zo laat je zien dat je de herinneringen met deze persoon waardeert en niks is een mooier gebaar. Een fotoboek maken is ook helemaal niet zo lastig of duur, maar is wel een gewaardeerd cadeau.

Een kalender

Heb je niet genoeg foto’s om een heel fotoboek te vullen? Dan kan je er ook voor kiezen om een kalender te maken. Een kalender maken is ook enorm eenvoudig, maar wel heel leuk. Wanneer je een kalender maakt met allerlei leuke foto’s van jullie samen laat je de ander elke maand weer zien dat je de vriendschap belangrijk vindt.

Een cadeau hoeft dus niet duur of ingewikkeld te zijn. Het gaat om de boodschap die je erbij brengt. Sluit 2020 af met een glimlach.