Geen categorie

Maak er een extra spannende Halloween van

De maand oktober is weer aangebroken en dit betekend dat alles langzaam weer in het teken van Halloween komt te staan. Halloween wordt steeds populairder in Nederland en het wordt dus op steeds meer plekken gevierd. Tijdens Halloween staat alles in het teken van lekker griezelen en mag het allemaal wat spannender zijn dan normaal. Misschien binnenkort ook wel in jullie slaapkamer. Wij hebben enkele tips en suggesties zodat je Halloween ook tussen de lakens kunt vieren.

Zet je duivelsoortjes maar op


Bij halloweenversiering denk je misschien als eerst aan pompoenen en vleermuizen, maar dit zijn nou niet echt opwindende attributen voor een spannende avond. Toch kun je jullie kleding aanpassen aan Halloween. Denk daarbij aan zwarte lingerie en een paar duivelsoortjes. Simpel, maar het geeft toch die kleine Halloween touch aan seks.

Uiteraard zijn er ook mensen die zich voor Halloween helemaal verkleden. Je kent die Amerikaanse huisfeesten vast wel waar iedereen volledig uitgedost binnen komt. In Nederland zien we deze feestjes ook steeds vaker, maar waarom je Halloween kostuum alleen op een feestje dragen als het ook in de slaapkamer kan. Als jullie bijvoorbeeld nog nooit een verkleedpartijtje hebben gehouden of een rollenspel hebben gespeeld, kan dit wel eens het uitstekende moment zijn om het te proberen.

Maak het extra spannend


Bij Halloween staat natuurlijk alles in het teken van griezelen en mag het allemaal wat spannender zijn. Die extra spanning kun je ook op de slaapkamer creëren met een setje handboeien, klemmen of een zweepje. We zeggen niet dat je meteen de volledige BDSM-catalogus leeg moet gaan kopen, maar Halloween kan een mooi beginpunt zijn om het wat spannender te maken. Laat dat stiekeme duiveltje wat je misschien wel in je hebt zitten dus maar de vrije loop gaan op 31 oktober. Zo maken jij en je partner er een extra spannende Halloween van.