7 december 2021

Legpuzzel zoeken? Goed idee!

3 min read

Wil je lekker ontspannen bezig zijn en even aan bijna niks denken? Wat dacht je van een legpuzzel zoeken? Een legpuzzel is populair en dat is niet voor niks. Puzzelen is een heerlijke, ontspannen bezigheid. Het enige wat je ervoor nodig hebt is ruimte op je tafel en een goed paar ogen. Leg alle puzzelstukjes met de voorkant naar boven op tafel en ga aan de slag. Hoe ga jij starten? Zoek je eerst alle randstukjes en ga je de rand leggen of ga je direct op zoek naar gedeeltes die een personage of achtergrond, zoals de lucht vullen. Hoe je het ook doet. Puzzelen ontspant. Daarom is een legpuzzel zoeken een goed idee!

Minder dan 1000 stukjes

Welk type legpuzzel zoek je? Wil je een legpuzzel waar je een aantal dagen of zelfs een week aan kan werken? Of zoek je een puzzel die je binnen een uur of dag af kunt maken? Dan ga je een legpuzzel zoeken van minder dan 1000 stukjes. Een puzzel van 100 of 200 stukjes leg je al binnen een uur. Een puzzel van 500 stukjes leggen, is een mooie bezigheid voor een dag. Het mooie aan legpuzzels met wat minder stukjes is dat je al in korte tijd resultaat ziet en kunt genieten van de mooie plaat die voor je op tafel ligt.

1000 stukjes of meer

Een puzzel van 1000 stukjes leg je niet in een dag. Je hebt er vaak wel een paar dagen voor nodig. Het is een mooie puzzel om te maken als je een lang weekend vrij hebt, tijdens de feestdagen of tijdens een vakantie. Zo heb je op elk verveelmomentje iets leuks om te doen. Een mooi voorbeeld van een puzzel van 1000 stukjes is de thema Disney puzzel 1000. Zoek je een legpuzzel waar je je nog langer mee bezig kunt of ben jij een hele vlotte puzzelaar? Dan is een puzzel van meer dan 1000 stukjes kopen een goed idee. Je kunt kiezen voor een puzzel van 1.500, 2.000, 3.000, 5.000, 10.000 of zelfs 42.000 stukjes. Voor deze puzzels heb je wel veel ruimte nodig.

Prachtige afbeeldingen

Er is een ding dat alle puzzels met elkaar gemeen hebben: ze zijn allemaal voorzien van een prachtige afbeelding. Van een landschap tot een sprookje en van een supermarkt tot een gebouw. Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt er een legpuzzel van kopen. Zo is er voor iedereen een toepasselijke legpuzzel te vinden. Zeer populair zijn de puzzel van Jan van Haasteren, voorzien van een afbeelding met heel veel mensen in een bepaald thema, zoals Kerstmis, carnaval of Sinterklaas. Kijk maar eens bij de Jan van haasteren puzzels van www.legpuzzels.nl

Legpuzzel met extra uitdaging?

Voor wie alleen puzzelen niet genoeg is. Voor wie net even extra’s wil, zijn er legpuzzels met uitdaging. Wat dacht je van een Wasgij puzzel. Dit is een puzzel waarbij de afbeelding die op de voorkant van de doos staat anders is dan de afbeelding die jij puzzelt. Hierdoor word je tijdens het puzzelen telkens weer verrast. Je kunt een Wasgij legpuzzel kopen bij legpuzzels.nl als je lekker snel aan de slag wilt. Nog meer inspiratie nodig voor uitdagende legpuzzels? Hier zijn er een paar:

  • Puzzelbol
  • Escape puzzel
  • Find the Differences
  • Inkleurpuzzel
  • Impossible Puzzle
  • 3D Puzzel
  • Panorama Puzzel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *