6 december 2021

Kies voor een uniek kado

2 min read
Cadeautips vrouw

Het duurt nog even maar voor dat je het weet is het alweer kerstmis. Wil je een keer met wat anders aankomen dan de standaard kado voor je man zoals een luchtje of speelgoed voor je kinderen. Kies dan eens voor een heel ander kado wat je ook nog eens heel persoonlijk kan laten maken. De pen. De pen bestaat al heel erg lang. Vroeger werd de vulpen gemaakt van bamboe en daarna van ganzenveren. Echter gaf dit veel vlekken op het papier. Veel later is de huidige vulpen ontdekt  door Lewis Waterman. Je kan veel verschillende vulpen kopen via de webshop Pwakkerman.com.

Bekende merken pennen

Voor de meeste mensen zal Parker wel het meest bekende merk zijn. Deze wordt al sinds 1888 gemaakt. Ga voor de white parker pen en laat hem graveren. Dan wordt het kado nog persoonlijker. Wanneer je bij het kado ook nog eens een handgeschreven briefje bij doet zet je die persoon helemaal in het zonnetje en laat je een blijvende indruk achter. De Parker pen heeft als eerste een patent op het anti-lek systeem. Dit is wel zo handig voor als je net leert schrijven. 

Exclusieve pennen

wil je met kerst eens flink uitpakken ga dan voor de mont blanc pen 10000. Dit is een van de meest exclusieve merken. Je maakt dan echt een statement. Op Wall street staat deze pen ook wel bekend als de Power Pen. Een van de bekendste kenmerken van de pen is zijn gouden punt. De pen draagt stijl en elegantie uit. Een ander merk is Lamy.  Binnen hun collectie zijn er diverse series gemaakt zoals Lamy Logo,  Lamy studio en lamy imporium. Deze toonaangevende fabrikant is een familiebedrijf en behoort tot de meest exclusieve schrijfsystemen ter wereld. De producten hebben een lange levensduur een tijdloos ontwerpen en wordt van duurzaam materiaal gemaakt.  

https://www.moleskine.nl/moleskine-notitieboek/

boekrecentie eet gewoon gezond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *