Geen categorie

Je eigen nagelsalon in huis!

Je nagels laten doen bij een nagelsalon is echt een moment voor jezelf maar je moet er altijd de deur voor uit en het kost je elke maand ook wel wat. Maar https://www.pinkgellac.nl/ komt nu met de oplossing voor jou een complete nagelstudio voor thuis.

Als je graag met mooie en verzorgde nagels door het leven gaat, zit je vast en zeker regelmatig in de nagelsalon. Het kan heel gezellig zijn met de nagelstyliste, en soms zie je het stiekem als je therapeutisch uurtje. Maar wat als we jou vertellen dat je hiervoor straks je huis er niet voor hoeft te verlaten en wat ook nog eens een stuk goedkoper is?

Haal de nagelsyliste in jezelf naar boven met een compleet gellak startpakket. Het past perfect in je budget en wie weet wordt dit je nieuwe hobby? Dus zeg maar dag tegen de dure bezoekjes bij de salon en hallo tegen je eigen studio want je maakt hiermee je eigen gelnagels. Het pakket bestaat uit een base coat, een gellak kleur, een top coat en een LED lamp. Je kunt kiezen uit honderden mooie gellak kleuren.

 Al een beetje ervaring? Ga dan opzoek naar mooie designs en of printjes die je zelf kunt creëren. Met verschillende tools, kwastjes, dot pennen en/of stickers maak je de meest creatieve designs op je nagels. Doe het alleen of samen met je vriendinnen, moeder, oma, zus of tante en leg elkaar in de watten!