7 december 2021

Heerlijk aan zee

2 min read
badplaatsen Nederland

Als er aan een ding geen tekort is dan is het aan badplaatsen Nederland, veel mooie plaatsen aan de kust waar je lekker op vakantie kunt gaan. Gelukkig zijn er ook plaatsen waar je lekker met de hond naartoe kunt gaan, je viervoeter hoef je dus niet overal thuis te laten. Welke kust je ook naartoe gaat, overal heb je wel gebieden die je aantrekken. Van prachtig witte stranden, tot een kust met een boulevard waar je lekker kunt winkelen en genieten tijdens je vakantie. Gelukkig zijn er in verschillende regio’s prachtige stranden met mooie natuur eromheen.

Mooiste strand van Nederland

Het strand van Ouddorp wordt het mooiste strand van Nederland genoemd, het is gelegen in Zuid Holland op een klein uurtje rijden vanaf Rotterdam. Het strand is erg lang, en op sommige plaatsen meer dan 100 meter breed. Het stadje waar de badplaats aan ligt, is erg gezellig en er zijn meer dan voldoende leuke restaurantjes en terrasjes. Watersporters komen hier ook aan hun trekken, van de badplaatsen Nederland is dit zeker een van de compleetste voor de fanatieke badgasten die meer willen dan alleen maar lekker genieten van de zon.

badplaatsen Nederland

Noordwesten van Nederland

In het noordwesten van Nederland vind je Julianadorp, wanneer je de rust op wilt zoeken ben je aan het goede adres hier. Van alle badplaatsen Nederland is dit wel een van de rustigste plaatsen, een gezellig vakantiestadje nabij de duinen waar je heerlijk kunt wandelen. Het is zelfs mogelijk om aan het strand in echte strandhuisjes te overnachten. Als dat niet origineel en leuk is, zeker met kinderen is dat een hele belevenis en spannend om te doen. Bijkomend voordeel is dat het strand een van de schoonste stranden is die Nederland kent. Nog een reden dus om snel naar Julianadorp te gaan en te genieten van de heerlijke rust en het dorp.

Meer verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *