20 januari 2022

Handige kerstpakket ideeën zodat jij indruk maakt dit jaar

2 min read

Ben jij degene die de zware taak gekregen heeft om het eindejaarsgeschenk uit te kiezen, dan zijn alle goede kerstpakket ideeen vast welkom. Het lijkt lastig om ieder personeelslid tevreden te maken met wat je hen geeft met de kerst, maar gelukkig is het niet onmogelijk. De onderstaande kerstpakket ideeen zijn specifiek opgesteld voor iedereen die wel wat extra inspiratie kan gebruiken.

Verzamel kerstpakket ideeen van je personeel

Als er een belangrijke beslissing gemaakt moet worden, dan is het altijd een goed idee om je personeel daarbij te betrekken. En het uitkiezen van het kerstpakket is daar geen uitzondering op. Door je medewerkers te vragen wat ze willen hebben, wat voor hen een ideaal kerstpakket is en wat ze vonden van het vorige geschenk, krijg jij waardevolle en hoef je niet meer te gokken. Door je medewerkers te betrekken bij de inhoud van het kerstpakket, motiveer je ze en geef je ze het gevoel dat hun mening telt.

Een kerstpakket dat verwijst naar een prestatie

Het is de bedoeling dat je met je kerstpakket waardering laat zien, maar het is nog beter als je kunt laten zien wat je waardeert. Is er een grote prestatie geleverd in jullie bedrijf en heeft iedereen daaraan meegewerkt? Dan kun je laten zien dat je die inzet waardeert door er met je kerstpakket naar te verwijzen. Je krijgt vast kerstpakket ideeen als je denkt aan wat jullie bereikt hebben vorig jaar. Misschien stond duurzaamheid centraal en hebben jullie de richtlijnen gehaald of heeft iedereen extra gewerkt zodat jullie een groot Amerikaans contract konden binnenhalen? Dan is een kerstpakket met een ecologisch thema of een Amerikaans thema een duidelijke verwijzing naar deze prestatie.

Wat heeft iedereen gemeen?

Het is onmogelijk om een kerstpakket uit te kiezen op een artikel en dan te proberen iets te vinden waar iedereen wat aan heeft. Je komt dan veel te snel op een flesje wijn of een cadeaubon uit en dat getuigt niet van originaliteit. Denk daarom goed na over wat al je medewerkers met elkaar gemeen hebben. Jullie bedrijf, bijvoorbeeld, en wat jullie produceren, verkopen en leveren. De beste kerstpakket ideeen komen als je overeenkomsten kunt vinden. Kies daarom altijd voor een pakket in je huiskleur en laat het logo van je bedrijf verwerken. Neem een artikel dat speels verwijst naar wat jullie doen. Kaarten voor een autorace, bijvoorbeeld, als jullie in een garage werken.

Inspiratie opdoen bij een webwinkel

Er zijn hele goede webwinkels waar ze honderden kerstpakketten aanbieden voor een hele scherpe prijs. Daar kun je het hele jaar kerstpakket ideeen opdoen, want ze zijn elke dag van de week en elke maand van het jaar geopend. Het grote voordeel is dat je al op tijd kunt gaan beginnen met zoeken en zo echt iets speciaals kunt vinden dit jaar. Pas de bovenstaande thema kerstpakket ideeen toe op de handige filters en je vindt ongetwijfeld een pakket dat bij iedereen in de smaak valt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *