20 januari 2022

Gift card van Amazon

2 min read
Amazon Gift Card kopen

Iedereen heeft er wel eens van gehoord, het grootste bedrijf op internet die te vinden is namelijk Amazon. Niet alleen bedrijven maar ook particulieren, kunnen zowel producten kopen en verkopen bij het bedrijf. Helaas kon je tot Maart alleen maar boeken bestellen bij Amazon in Nederland. Vanaf Maart is het hele assortiment van de internetgigant ook bij ons te vinden. Wil je iemand iets cadeau geven, maar weet je nog niet precies wat dan kun je een Amazon Gift Card kopen, zo kan diegene zelf kiezen wat hij of zij ervan koopt. Met Prime wil Amazon ook de strijd aangaan met Netflix. 

Amazon Gift Card kopen

Wat kun je allemaal met de kaart kopen?

Amazon heeft echt duizenden en duizenden artikelen die je kunt kopen en verkopen als bedrijf en particulier. Sport, computers, boeken, in deze selectie zit dus ook het aanbod van particulieren die op Amazon producten verkopen. Wil je iemand iets cadeau doen in Nederland, kun je een Amazon Gift Card kopen maar let op dat je wel een kaart koopt die je in Nederland kunt gebruiken. Met een giftcard kun je geen abonnement afsluiten, of in een buitenlandse Amazon winkel producten kopen.De kaart kun je zowel in een fysieke winkel kopen of online op internet. 

Amazon Gift Card kopen

Is de kaart overal te koop in Nederland?

In Nederland is Amazon een redelijk nieuw bedrijf, maar een Amazon Gift Card kopen kun je natuurlijk bij het bedrijf zelf en in een aantal andere winkels. Online is het eenvoudigst om de kaart te kopen, dan weet je zeker dat je een kaart hebt wanneer je deze nodig hebt. Met Paypal en Ideal kun je een kaart kopen in Nederland, de waarde van de kaart kun je tot wel 5000 euro selecteren. Natuurlijk is het met een creditcard ook mogelijk om een giftcard te kopen. In het assortiment zijn verschillende kaarten, wil je iemand bedanken of is het voor een verjaardag dan zijn er themakaarten beschikbaar.