20 januari 2022

De mooiste schoenen voor bij je kerstoutfit

2 min read

Ben je op zoek naar mooie schoenen om de show mee te stelen bij het kerstdiner? Het kan soms best lastig vinden om precies de juiste schoen te vinden bij jouw kerstoutfit. In deze blog geven we je tips om de ideale schoenen te vinden! Kijk voor meer inspiratie op http://www.sneakers.nl/.

Sneakers bij het kerstdiner?

Bij een kerstdiner denken de meeste mensen al snel aan een nette outfit, zoals een jurkje of een rokje met hakken of nette laarzen. Maar niet iedereen vindt het fijn om op hakken te lopen. Gelukkig hoeft dit ook niet, want je kan bij het kerstdiner ook prima sneakers dragen. Je kan bijvoorbeeld een lekker foute kersttrui aandoen met een jeans en mooie sneakers eronder zoals de nike air max 1 dames. Een casual outfit mag tegenwoordig ook aan het kerstdiner!

Plateauschoenen zijn helemaal in

Dit jaar zien we veel platform boots en sneakers. Dit zijn laarzen en sneakers met een hoge en dikke zool. Hoe dikker de zool, hoe beter lijkt het wel. We zien bijvoorbeeld veel zwarte laarzen met veters en een plateauzool. Je kunt deze onder een jurkje, rokje of cropped jeans dragen. Deze laarzen geven je kerstoutfit een stoer en rock ’n roll uitstraling. Ook sneakers met een plateauzool zijn heel modern deze winter. Ook deze komen in allerlei soorten en maten voor. Zo heb je schoenen waarbij de hele schoen inclusief de zool dezelfde kleur is, maar je hebt ook schoenen waarbij de zool een contrasterende kleur heeft waardoor hij extra opvalt.

Dierenprints in alle soorten en maten

Ook dierenprints zijn deze winter weer veel te zien op schoenen. De populairste is krokodillenleer. Hierbij zie je de ‘schubben’ van de krokodil terugkomen in het leer van je schoen. Het leuke hiervan is dat het subtiel is, maar je schoen toch heel spannend maakt.