22 oktober 2021

De mooiste bodemvondst vinden met de White metaaldetector

2 min read

Je wilt natuurlijk de mooiste bodemvondsten vinden. Dan wil je ook werken met de beste apparatuur die beschikbaar is. Dan kun je zeker overwegen de white metaaldetector aan te schaffen. Dit is niet alleen een prachtig apparaat met veel mogelijkheden, hij zorgt ook voor de nodige comfort tijdens het zoeken naar de ultieme bodemvondst.

Zeker nu het mooie weer er weer aankomt overwegen meer mensen tot het zoeken naar de mooiste vondsten in de Nederlandse bodem. De aanschaf van goed betrouwbaar apparatuur is daarbij een zeer belangrijke stap. Die het verschil kan maken tot iets vinden wat van grote waarde is of niets vinden. Dat maakt de keuze een stuk gemakkelijker om goede apparatuur aan te kopen.

Het is dus verstandig om niet besparen op de aanschaf van een metaaldetector. Want die besparing kun je de vreugde ook zeker doen afnemen. Zeker wanneer je een beginnende zoeker bent.

Maak kennis met de White metaaldetector

Wanneer je kiest voor de White metaaldetector haal je een hoogstaand stukje techniek in huis. Deze metaaldetector kun je namelijk volledig aanpassen. Van de gevoeligheid tot metaal discriminatie. Dat is dus zeer handig wanneer je op zoek bent naar een specifieke bodemvondst. 

Maar er is veel meer dat opvalt aan deze metaaldetector. Zo maakt het lichte gewicht deze detector tot een absoluut comfortabel instrument. Dat je dus prima voor langere tijd kunt dragen, gemakkelijk kunt meenemen maar zeker ook fijn mee werkt. Hoewel de diepte waarop je kunt zoeken naar vondsten minder spectaculair lijkt dan menig ander merk moet genoemd worden dat de aangegeven diepte gebaseerd is op realistische capaciteit. Met andere woorden, de resultaten zijn niet mooier gemaakt dan dat ze daadwerkelijk zijn.

De gevoeligheid kun je in acht stappen bijstellen. Dat is een fijne toevoeging om de detector geschikt te maken voor verschillende soorten omgevingen. Want sommige omgevingen vragen juist meer gevoeligheid dan andere omgevingen.

Wat voor bodemvondst ga ik met deze detector zeker vinden.

De indicator, gevoeligheid maar ook discriminatie van metalen maken de White metaaldetector zeer geschikt voor het vinden van kleine vondsten, van vergelijkbare grootte als een 2 euromunt. Maar ook grotere vondsten zijn zeker niet uitgesloten, wat komt door het kunnen aanpassen van alle instellingen.

Je kunt de gevoeligheid dan ook gemakkelijk aanpassen aan je voorkeuren. Dat maakt het zoeken op zandige oppervlakte, grond of kleigrond iets eenvoudiger. 

Door de aanwezigheid van verschillende nieuwste technieken en inzichten kun je als zowel een beginnend, gevorderd als expert zoeker aan de slag. De handleiding geeft duidelijke instructies hoe je het systeem kunt bedienen. Dat is een waardevolle toevoeging. Standaard krijg je veel extra’s bij deze metaaldetector. Maar je kunt hem ook uitbreiden met accessoires die niet standaard bijgeleverd worden. Zo kun je hem naar geheel eigen wensen aanpassen, uitbreiden of verfijnen. Wat uiteindelijk de resultaten van wat je kunt vinden zal beïnvloeden.