Heerlijk fietsen
Tips

De Dolly bakfiets: made in Holland

De bakfiets is populairder dan ooit. Vooral ouders van jonge kinderen zweren bij deze speciale fiets om zichzelf en hun kinderen te vervoeren. Een van de populairste varianten is de Dolly bakfiets, een model dat compleet wordt geproduceerd in Nederland en bovendien zelf is samen te stellen. 

Accessoires kopen

Waarom de Dolly zo populair is

De Dolly bakfiets is natuurlijk een van velen die te koop is. Waarom is dit model dan zo populair? Dat heeft met een aantal zaken te maken. Allereerst is het trendy design erg in trek. Een bakfiets neem je tegenwoordig overal mee naartoe dus het is fijn als deze ook goed bij jouw smaak en stijl past. De Dolly is in meerdere kleuren verkrijgbaar dus er zit altijd een model tussen voor jou. Ook het frame is in verschillende kleuren beschikbaar.

Dolly bakfiets

Zelf samenstellen

Een andere reden waarom de Dolly zo in trek is, is het feit dat je de bakfiets zelf kunt samenstellen. De beste onderdelen worden gebruikt en de bak is van dubbelwandig kunststof. Kies niet alleen kleuren die bij je passen maar ook accessoires die voldoen aan je wensen. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een regenkapje voor de bak, zodat je kinderen lekker droog zitten. Maar ook een maxi-cosi houder is in de bouwen in de bakfiets. Wat dacht je van een kussentje of zelfs een tweede bak? Het kan allemaal. Als jij wensen hebt die je niet direct online terug kunt vinden, dan kun je altijd informeren naar de mogelijkheden.