7 december 2021

De beste kerstpakketten bestel je online

3 min read

Nee, kerstpakketten zijn allesbehalve ouderwets. Integendeel zelfs. Vraag een groep werknemers maar eens wat ze liever hebben; een kerstpakket of een geldbedrag. Negen van de tien kiezen voor een pakket. Met een kerstpakket geeft de werkgever een blijk van waardering aan de werknemers voor hun prestaties van het afgelopen jaar. Voor het personeel betekent dat vaak echt iets. Onderschat dat nooit als werkgever.

De kerstpakketten zijn de afgelopen jaren sterk veranderd

Kerstpakketten zijn de afgelopen jaren sterk veranderd. Aanvankelijk gaven de grotere boeren hun landarbeiders voor de feestdagen een mooi pakket met etenswaren van het land aan. Die werden destijds door de grote baas zelf gebracht. Dat is wat nu het kerstpakket is. Nog steeds speelt eten een grote rol binnen de wereld van kerstpakketten. Wel zijn de pakketten de afgelopen jaren sterk veranderd. De rol van non-food is groter geworden en bovendien wordt er vooral thematisch gewerkt. Er kan heus maatwerk geleverd worden als je een kerstpakket bestelt., vroeger had je als je geluk had de keuze uit een grote of een kleine doos, tegenwoordig lijkt alles te kunnen. Heb je een kleiner bedrijf dan kun je zelfs overwegen iedereen een verschillend pakket aan te bieden, je geeft dan iedereen een pakket dat aansluit bij zijn of haar persoonlijkheid. Het kost even tijd, maar dan geef je wel iets bijzonders voor de feestdagen.

In een Frans pakket vind je altijd wijn en stokbrood

Kerstpakketten heb je in alle soorten en maten. Thema Duitsland? Dan weet je bijna zeker dat je in elk geval iets van curryworst krijgt en Duitse biertjes. Friet vind je terug in de kerstpakketten met België als thema en een Frans pakket is een pakket met wijn en stokbrood. Dan heb je tegenwoordig ook nog de typische mannen- en vrouwen pakketten. Er kan door de producenten van kerstpakketten heus maatwerk geleverd worden.

De opmars van non-food in het kerstpakket

Zoals gezegd speelt non-food een steeds belangrijkere rol en zijn er pakketten waar je helemaal geen etenswaren meer in terugvindt. Het kan nog anders. Het pakket wordt dan ingeruild voor alleen een flesje wijn of drank. De baas doet er vervolgens een bon of cheque bij, toegespitst op de ontvanger. Weet je als werkgever dat iemand graag naar het theater gaat dan is een theaterbon passend, een ander maak je juist blij met een dinerbon. 

Oriënteer je vroegtijdig in het kerstpakket om teleurstellingen te voorkomen

De handel in kerstpakketten is booming en elk jaar weer komen er nieuwe pakketten op de markt. Het is als werkgever wel belangrijk je vroegtijdig te verdiepen in de pakketten, want je wilt uiteraard niet dat je te laat bent. Gelukkig herinneren de leveranciers van kerstpakketten je daar zelf wel aan. Ondanks de investering die je als ondernemer pleegt, is het aanbieden van een kerstpakket iets wat steeds weer indruk maakt op de medewerkers. Je wint er als werkgever nog steeds punten mee bij de medewerkers. En voor wie loyale medewerkers wil is het een ideaal moment om je waardering middels het pakket nog eens extra te tonen. 
Of het nou luxe, originele of exclusieve pakketten zijn, je kan ze allemaal bestellen bij kerstpakketonline.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *