20 januari 2022

Boosterbox van Pokemon

2 min read
Pokemon Booster Box

Ben je al wat langer bezig met Pokemon kaarten, dan ben je zeker wel eens de term Pokemon Booster Box tegengekomen. Misschien vraag je je af wat eigenlijk een Boosterbox van Pokemon is, en nog belangrijker zitten er voordelen aan het kopen ervan. Om te beginnen heb je een deck kaarten nodig van 60 Pokemon kaarten, Naast het samenstellen van je eigen decks, kun je ook gebruik maken van de kant en klare decks van Pokemon. Door boosters te kopen, kom je aan de kaarten om je eigen deck samen te stellen.

Glimmende kaarten

De zogenaamde Pokemon Boosters heeft iedere speler wel eens in zijn handen gehad, het zijn opvallend glimmende pakjes kaarten waar 10 of 11 kaarten in zitten. De kaarten hebben ook verschillende niveaus, waarbij de common kaarten het meeste voorkomen. Uncommon en rare kaarten komen het minst voor in het spel, in elke Pokemon Booster zit een bepaalde verdeling van de kaarten. een booster bestaat namelijk uit 6 common kaarten, 3 uncommon en 1 rare kaart. Heb je echt geluk dan tref je een super zeldzame kaart zoals Pokemon Legend of een glimmende Pokemon kaart.

Pokemon Booster Box

Per pakje kopen of een boosterbox

Je hebt dus de mogelijkheid om de Pokemon boosters te kopen van 10 kaarten per pakje, de echte verzamelaar maakt gebruik van de zogenaamde Pokemon Booster Box. In een complete box zitten maar liefst 36 boosters, wat neerkomt op totaal 360 kaarten. Ook in een booster box zit een bepaalde verdeling betreft de kaarten, 108 uncommon kaarten, 36 rare kaarten en 216 common kaarten. Een booster box wordt niet zomaar gekocht, in de box zit een betere kaartverdeling dan bij het kopen van losse pakjes kaarten. Ook is de kans dat je met dubbele kaarten komt te zitten veel groter met losse pakjes boosters kopen.

Meer verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *