7 december 2021

Beterschap wensen: dit kun je doen

2 min read

Misschien ken je iemand die al een tijdje ziek is of die net een operatie achter de rug heeft. Om deze personen op te kikkeren, kun je natuurlijk langsgaan of een cadeautje sturen. Wat geef je iemand die zich niet lekker voelt? Vandaag geven wij jou in deze blog een aantal tips.

Spandoek

Een spandoek is een leuk cadeau, wanneer iemand net uit het ziekenhuis ontslagen is. Je kunt zelf een spandoek maken met een laken en verf, maar je kunt er ook één bestellen op het internet. Het spandoek kun je laten bedrukken met een lieve boodschap of je voegt er een aantal foto’s aan toe. Wie ga jij verrassen met dit originele cadeau? Maak dan een spandoek 50 jaar.

Iets lekkers

Een fruitmand is misschien wel het bekendste cadeau voor iemand die ziek is. Een fruitmand is natuurlijk gezond. Toch kun je ook een alternatief bedenken. Wat dacht je van een mand met de favoriete snacks van de zieke? Hierdoor weet je zeker dat hij of zij opgevrolijkt wordt. Ook kun je een lekkere verse sap of verschillende smaken thee toevoegen aan het pakketje.

Een knuffel

Tot slot geven wij jou een laatste tip: een knuffelbeer! Door het coronavirus wordt er al een tijdje niet meer geknuffeld. Juist daarom is een knuffelbeer het ideale cadeau! Een knuffelbeer is niet alleen leuk voor kinderen, je kunt dit cadeau ook goed aan een ouder iemand geven. Laat het T-shirt van de knuffelbeer bedrukken met een foto of een groet. Succes gegarandeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *