20 januari 2022

Beste kwaliteit snoepzakjes

1 min read
snoepman

Bent u opzoek naar snoepzakjes voor een traktatie tijdens een verjaardag of voor inzamelacties voor het goede doel. Dan zoekt u Snoepman. Ze hebben de beste kant en klare snoepzakjes voor alle gelegenheden. Ook verkopen ze snoep los in grote hoeveelheden. Naast snoep hebben ze ook echte belgische chocolade. Ze hebben een uitstekende kwaliteit en service. 

Een daverend succes

Wij hebben met onze school 2 weken geleden een inzamelingsactie voor het goede doel gehouden en wij kwamen op het idee om snoep te verkopen tijdens de markt. We kochten snoepzakjes in bij Snoepman en hebben die met winst verkocht op de markt. Mensen vonden het snoep zo goed dat ze maar terug bleven komen. We hebben vroegtijdig ons kraampje moeten sluiten want al het snoep was op. Je kan dus zeker zeggen dat het een daverend succes was. Ik ben zeer tevreden over hun diensten en zou Snoepman zeker aanraden aan iedereen die in grote aantallen snoepzakjes wilt of een goede chocolade wilt voor een scherpe prijs.

snoep

Website

Snoepman heeft een hele overzichtelijke webshop waar je alles snel kunt vinden. Ze hebben snelle levering. Ze hebben hele scherpe prijzen. Ze verkopen ook vele soorten van Cuberdons. 

Meer te weten komen over Snoepman

U kunt voor meer informatie kijken op de website van Snoepman. Als u dan nog vragen heeft kunt u bellen naar +32 (0)467/094 763. Of neem contact op via het formulier op hun website, dan nemen ze zo snel mogelijk contact met u op.